Krijg 20% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

🚛 Gratis verzending wereldwijd

Contact

Bestelling & levering

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport-en opslagkosten. Dit zorgt er ook voor dat wij de verzendkosten van de producten voor onze eigen rekening kunnen nemen. doordat we direct leveren vanuit de leverancier brengt het een langere levertijd met zich mee dat je wellicht gewend bent maar geeft je wel de goedkoopste prijzen.

De gemiddelde levertijd naar Nederland is 5-8 werkdagen na verwerking van de bestelling. In België en Duitsland is de verwachte levertijd 3 tot 4 dagen langer na verwerking van de bestelling. De levertijden naar overige landen is zeer verschillend. wij streven ernaar om ze binnen de 5 werkdagen te leveren.

Wij verwerken bestellingen tussen Maandag en Vrijdag. We verzenden niet in het weekend. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 1-2 dagen.

Wij garanderen geen levertijden, deze zijn geschat. 

From our Instagram

Uitstekende klantenservice.

Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen, vragen te beantwoorden en je de best mogelijke winkelervaring te bieden.

Kwaliteit en betaalbaarheid.

We streven ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat je kunt genieten van de beste kwaliteit zonder je budget te overschrijden.

Ruim assortiment.

Bij KidsOutletXXL vind je een breed scala aan producten, van schattige babykleding tot trendy kindermeubels, zodat je alles kunt vinden wat je nodig hebt op één plek.